Priekabos Elektros atitrūkti Jungiklis atsparus Vandeniui Atsiskyrusių Kabelių Aukštai Temperatūrai Atsparia PVC Lengva Naudoti Patikimos Priekabos

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a173189

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€12.90 €21.49

Dydis:

Kiekis

6 Pėdos Priekaba Atsiskyrusių Jungiklis 304 Nerūdijančio Plieno, PVC, ABS Atsiskyrusių Kabelio Jungiklis Mezgimo

1. Aukštos klasės: kabelis tęsiasi iki pat kai ištraukė, ir ritė turi pakankamai įtampos laikyti kabelį virš kelių, daugiau patikimą ryšį iš traktoriaus priekabos.

2. Aukščiausios kokybės Medžiagos: Ši priekaba breakway jungiklio korpusas pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, kuris yra atsparus vandeniui, nerūdijantysis ir aukštos temperatūros vandeniui.

3. Apsaugoti Pirštus: Ši priekaba breakway jungiklis yra padengtas kabelio, kuri gali pašalinti fraying ir apsaugoti pirštus nuo purus, laidus.

4. Lengva Naudoti: Pakeiskite savo priekaba atskyrimo įrenginys su šio jungiklio rinkinys, kuris yra susukti vielą.Prašome ne vilkite arba dėvėti.Nereikia apvyniokite laidą aplink priekabos rėmas.

5. Veiksmingas Jungtis: Ši priekaba breakway jungiklis gali padaryti jums ir priekabos saugesni, kai vilkimo, ir pateikti saugiau ir veiksmingiau jungtis priekabos.

Specifikacija: Elemento Tipas: Priekaba Atsiskyrusių Jungiklis

Medžiaga: 304 Nerūdijančio Plieno, PVC, ABS

Paketų Sąrašo: 1 x Priekaba Atsiskyrusių Jungiklis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai