Apsauginiai Akiniai Skaidrus Objektyvas Dažasvydis Akiniai su Mikro Ventiliatorius atsparus Įbrėžimams, Akių Apsauga, Saugos Akiniai, skirti Medžioklei

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a17058

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: Vyrai, Unisex
  • Elemento Tipas: Akiniai
  • Dydis: One Size
  • Lęšių Spalva: Aišku

Kaina

€19.08 €39.76

Dydis:

Kiekis

Anti-Rūko Akiniai su Mikro Ventiliatorius Airsoft Dažasvydis apsauginiai Akiniai Įbrėžimams atsparus Akių Apsauga Lauko Medžioklės Sporto Saugos Akiniai

Ypatybė:

1. Įbrėžimams ir Trinčiai: pagrindinis korpusas pagamintas iš termoplastinio poliuretano elastomero gumos (TPU), kuris yra įbrėžimams ir trinčiai atsparus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

2. Su Ventiliatoriumi Sistema: Ji turi savo fan sistemą, siekiant apsaugoti objektyvą nuo garinimo ir padidinti naudojimo poveikį.Reguliuojamos elastinės juostos leidžia dėvėtojui patogiau.

3. Patvarus: PC objektyvas, atsparus smūgiams, stiprus ištvermė, nesvarbu, kaip jis yra išlenktas, taip pat tvirtas ir patvarus.

4. Buferinio Sluoksnio Dizainas: EVA pagalvės sluoksnis yra sukurta siekiant veiksmingai sušvelninti ir apsaugoti savo akis.Buferinės apsaugos sluoksnis yra skirtas vėdinimo angas, kad būtų užtikrintas sklandus oro srautas.

5. Pasitenkinimo Garantija: Mes siekiame suteikti kiekvienam klientui aukščiausio lygio klientų aptarnavimas siekiant užtikrinti, kad jūs turite malonią patirtį.Jei turite kokių nors problemų, klausimų arba reikia pagalbos, prašome nedvejodami kreipkitės į mus tiesiogiai.

Specifikacija:

Rėmelio spalva: juoda, chaki

Objektyvas spalva: juoda * 1 gabalas+skaidrūs * 1 vnt

Gaminio medžiaga: TPE+ABS

Produkto svoris: apie 157g

Gaminio dydis: apie 220 * 115 * 115mm/8.66 * 4.53 * 4.53 colių

Taikoma scena: lauko įranga, filmo rekvizitai

Gaminio konfigūracija: akiniai, akiniai medžiaga, skaidrus objektyvas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x apsauginiai Akiniai

1 x Akinius medžiaga

1 x Skaidrus objektyvas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai