Plonas Kortelės Saugojimo Dėžutė Kietas Lukštas, Kortelės Apsaugos Slots Žaidimo Kortelės Atveju, Atsparus Smūgiams Ekranas Plonas Nešiojamas Atminties Kortelė Žaidimo Kortelės

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a16545

  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Nintendo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: Žaidimo kortelės saugojimo dėžutė
  • Aksesuarai Tipas: Antenos

Kaina

€4.22 €10.55

Dydis:

Kiekis

Laikykite savo žaidimo korteles, organizuojamas šis profesionalus dizainas saugojimo laikiklį.Integruotas kelis saugojimo dėžutes, į vieną patogiai laikyti.Pagamintas iš patvaraus aliuminio lydinio, jį lengva nešiotis ir puikus on-the-go žaidimų.

Produkto pavadinimas: Žaidimas kortelės saugojimo dėžutė

Spalva: raudona/aukso/juoda/juoda/juoda pilka

Medžiaga: aliuminio lydinys

Savybės: žaidime kortelės saugojimo dėžutė

Grynasis svoris: apie 50g

Svoris su pakuote: apie 50g

Gaminio dydis: 9.3*6*1cm

Pakuotės dydis: 14*10*1cm

*Šiltas priminimas: dydis ir svoris yra matuojamas rankiniu būdu, ir gali būti nedideli nukrypimai nuo tikrųjų.

Sąrašas:

1*Žaidimų Kortelės Atveju

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plačiai naudojamas: Integruoti keli žaidimo kasečių dėklai 1 vieta, su lengvumu.Tinka įvairių žaidimo kasečių dėžutės, tai laikymo dėžutė yra puikus išlaikyti multi-žaidimas kasetės organizuotas.

2.Saugus Apsauga: Laikykite savo žaidimo kasetes saugiai ir patikimai su šiuo saugojimo dėžutė.Skirtas apsaugoti iki 6 žaidimo kasečių nuo dulkių, įbrėžimų ir pažeidimų, ji puikiai tinka keliauti ir namų naudojimui.

3.Patvari Apsauga: apsaugoti jūsų žaidimas kasečių iš žalą su mūsų sunkiųjų žaidimo kortelės saugojimo dėžutė, pagamintas iš tvirtos aliuminio lydinio medžiagos.

4.Lengva transportuoti: Imtis savo mėgstamų kortų žaidimai su tavimi visur, kur jums eiti.Mūsų lengvas ir nešiojamų žaidimo kortelės talpinimo lengvai telpa į jūsų maišelį, todėl tai puikus kelionių kompanionas.

5.Išplėstinė Apsauga: Mūsų žaidimo kortelės talpinimo suteikia neprilygstamą dulkėms ir vandeniui apsauga nuo žalos, kurią sukelia išoriniai veiksniai.Įrengtas profesionalus dizainas ir anti-shock sistema, jūsų kortelės bus sveiki ir saugūs nuo lenkimo arba breaking.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai