Vaikai Mikroskopą, Nustatyti Aiškius Vaizdo Šaltinis Didinamojo stiklo Žaislą su LED Šviesos Baterija Mikroskopu Mokslo Švietimo Žaislas

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a1654

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 6-12y, 14+y, 12+y

Kaina

€13.07 €21.42

Dydis:

Kiekis

Vaikai Mikroskopą, Nustatyti Aiškius Vaizdo Šaltinis Didinamojo stiklo Žaislą su LED Šviesos Baterija Mikroskopu Mokslo Švietimo Žaislas

Savybės: 1. Pakuotė: Ateik su mikroskopu, aplinkosaugos ¾enklelis, mėginio langelį, surinkimo buteliuko, pavyzdys, skaidrių, uždenkite dangteliu, surinkimo peilis, pincetas.

2. Aiškus Vaizdas: Mikroskopą, nustatyti, skatinti mokslo, tyrinėjimo ir atradimų, pateikti aiškius vaizdo, vaikai gali sužinoti apie mokslo ir linksmai.

3. Kurti Pastebėjimas: Vaikai mikroskopu gali plėtoti savo gebėjimą stebėti ir tyrinėti, kurie gali auginti vaikus, palūkanų mokslo žinių.

4. Šviesos Dizainas: Vaikai mikroskopu žaislas priėmė LED šviesos šaltinių, dizainas, leisti vaikams stebėti egzempliorių ir objektus esant silpnam apšvietimui.

5. Mokslas, Išsilavinimas: Mikroskopą mokslo rinkinys suteikia galimybę vaikams gauti naują supratimą apie mikroskopinio pasaulio, kuris yra ideali dovana jiems.

Specifikacija:

Elemento Tipas: Vaikai Mikroskopu Mokslo Rinkinį

Medžiaga: Plastikas

Baterijos Tipas: 2 x AA Baterijos (neįtraukta)

Paketų Sąrašo: 1 x Mikroskopas Vaikams

1 x Instrukcija

1 x Lipdukas

1 x Mėginio Langelį

2 x Surinkimo Butelis

5 x Pavyzdys

4 x Skaidrių

6 x Dangtelį Pastumkite

3 x Surinkimo Peilis

1 x Pincetas, Kaip naudoti:

Įdiegti akumuliatorius naudoti

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai