Velykų Dovana Katytė Galvos Ragų, Apdailos Sienos Kabo Pliušinis Gyvūnų Galvos, Sienų Dekoras Wall Mount Elnių Galvos už Namų Sienų Ornamentai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a15585

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Temos: Gyvūnų
  • Regioninės Funkcija: KINIJA
  • Medžiaga: derva

Kaina

€7.22 €12.04

Dydis:

Kiekis

Techniniai duomenys:

Medžiaga: derva

Montavimo Būdas: sienos kabo

Savybės:

【Medžiagos】Tai Taxidermy Jackalope yra pagamintas iš dervos.Jis yra ilgalaikis, nepraranda savo pradinės formos, nebus iš dienos, ir yra patvarus.Pridėti elegantišką atmosferą jūsų namų puošybai.

【Sienos Montuojamas Triušis】Sieniniai triušių Galva yra žavinga 3D fauxidermy tvirtinimo prie sienos.Yra metalo kabliukas ant nugaros, kad būtų galima pakabinti.Šis vaikinas yra mielas ir atrodo puikiai ant sienos savo kolekciją!

【Retro Stiliaus】Šiuos retro ir puikiai patinated meno kūrinius, kurie pridėjo skoningas, retro, įnoringas vibe jūsų namų dekoro.Puiki dovana visiems sieniniai triušių mylėtojai.

【Namų Puošybai】Jis atrodo kaip triušis su elnių ragai, vaikams nepasiekiamoje vietoje!Jei jūs ieškote ypatingų dovanų, kad gali nustebinti jums, jūs rasite!

【Puiki Dovana】Tai jackalope įsitikinkite, kad įdėti šypsena veiduose lankytojai.Nepamirškite, tai bus puiki dovana gimtadienio, vestuvių, housewarming, kalėdų ar tiesiog gyvinti kieno nors dieną.

Pakuotė:

1 x C

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti po 0,5-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai