Oro Valytuvas Macro Pro, Oro Valymo, Namų Dideli Kambariai, H13 Tiesa, HEPA Filtras, 679 ft2 Aprėptį, Mažai Triukšmo, Auto Režimu, 360 F

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a15185

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€165.40

Dydis:

Kiekis

Sukurta Didesniems Kambariai: Dreo Oro Valymo kartu su novatorišką brushless DC motor, patentuota oro srauto sistema cirkuliuoja didelis kiekis gryno oro.Valo Didelio kambario 679 sq ft (63.6 m2) 30 minučių, atgaivina orą, 5x per valandą patalpose, kaip didelis, kaip 283 ft2 / 25 m2, panaikinti įvairių ore esančių priemaišų itin dideliais greičiais su TurboPure Technologijų ir 360° oro įsiurbimo.

H13 Tiesa HEPA Filtravimas: H13 tiesa, HEPA filtras įrodė, kad užfiksuoti 99.97% dalelių žemyn 0.3 µm — alergenai, dulkės, gyvūnų pleiskanos, žiedadulkių, dūmų, kvapo, Loj. 3-in-1 gylio filtravimo su H13 Tiesa HEPA valymo reikmenys įvairių kenksmingų teršalų, iš visų pusių.Labiausiai veiksmingas filtras, siekiant sukurti švaresnę aplinką už savo sveikatą.Galite įsigyti naujų filtrai ieškoti "B09X3G8P1G".Ne nerimauja brangus filtras ilgesnio naudojimo.

Sertifikatai visame Pasaulyje: AHAM sertifikuota ir SGS išbandyti už gebėjimą valyti tabako dūmų, dulkių, žiedadulkių.Taip pat atitinka Europos Centro Alergijos Tyrimų Fondo standartus (ECARF) ir pasitiki Kalifornijos Oro Išteklių Taryba (CARB).Taip pat, FCC sertifikuota, ETL, išvardytų

Tyliau Nei Kvėpavimo: Integruota oro sistema išlygina oro turbulencija dėl ramesnės tėkmės.Kartu su brushless DC motor pristatyti gaivaus oro, kaip tylus kaip 20 dB į miego režimą, sukurti taikią aplinką jūsų miegas ir darbas.

Patogi:filtro gyvenimas matuojamas pažangus algoritmas, suteiks ilgesnį gyvenimą ir gaivaus oro į jus.Laikmatis 2/4/8 val ir filtro tarnavimo laiko indikatorius, jūsų patogumui. 6 režimai(3 ventiliatoriai režimas, miego režimas, turbo režimas ir automatinis režimas) tinka jūsų visus prašymus, oro gryninimui.

Išsaugoti Daugiau, Gyventi Geriau: Kaina tik 12 centų važiuoti automatiniu režimu visą savaitę, sertifikuota pagal " ENERGY STAR išgelbėti daugiau apie savo sąskaitas.Dreo Macro Pro pojūčius, patalpų oro kokybės ir pereis prie savo idealus ventiliatoriaus greitį realiu laiku.Jūs galite mėgautis viskas, ką jums patinka, Dreo rūpinsis poilsio.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai