Akį traukiantis A5 Palaidų lapų Sąsiuvinis Padengti 6 Turas žiedinių Segtuvų Notepad su Kortelės Turėtojo kolegijų Studentams, Mergina Dovana Y3NC

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a149551

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Kaina

€8.32 €14.35

Dydis:

Kiekis

Akį traukiantis A5 Palaidų lapų Sąsiuvinis Padengti 6 Turas žiedinių Segtuvų Notepad su Kortelės Turėtojo kolegijų Studentams, Mergina Dovana Y3NC

OOTDTY

Savybės: Aukštos kokybės dizainas: blizgučiai rišiklio dangtis yra pagaminti iš premium dirbtinė oda, sklandžiai ir patogiai jaustis, dėvėti, atsparus ir patvarus.

Puikus Dydžio, Vežančių: A5 dydis: apytiksl. 180x230mm/ 7.09x9.06 cm, kuri yra labai patogi, todėl, kad jūs galite pasiimti jį visur su jumis, kai esate kelionės ar atostogų!Ji neužima vietos!

Daugiafunkcinis: Paslėptas magnetinių sagčių ir kortelės kišenės rašiklį ir kilpos šonuose, tinka laikyti rašiklį, pasai, asmens TAPATYBĖS kortelės, banko kortelių ir kitų svarbių dalykų.

Daugkartiniai leidinys: Tai daugkartiniai sąsiuvinis rišiklis turi įmontuotą 6-skylė apvali žiedinių segtuvų už pildymo popieriaus, atitinkančių jūsų kasdienių poreikių.Tai gali būti eilės tvarka ir pritaikyti pagal jūsų poreikius. (rišiklis padengti tik, paketas apima ne špagatus kišenės ir papildymo popieriaus)

Kelis panaudojimas: Idealiai tinka biuro, mokyklos ir namų reikmėms, taip pat išlaikyti dienoraštis, stebėjimo įpročius, rupinių planavimo, užsirašyti, eskizas ir kiti!Tai taip pat puiki dovana pasirinkimas draugų, šeimos, verslo moteris, kūrybinę rašytojų, poetų, menininkų, dizainerių, studentų.

Techniniai Duomenys: Medžiaga: Dirbtinė Oda

A5 Dydis: Apytiksl. 180x230mm/7.09x9.06 cm

Tipas: Rožinė, Mėlyna, Geltona, Mėlyna, Rožinė Aukso, Rožė Raudona, Mėlyna, Violetinė, Ruda

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Daugkartiniai Nešiojamojo Kompiuterio Dangtį

pastaba: 1.Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai