1/2VNT laiko Tarpsnių Nagų Lipdukai Saugojimo Knygos Tuščias Albumas Rinkti Lipdukus Organizatorius Ekranas Sąsiuvinis Gėlių Padengti Nagų Įrankiai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a14784

  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Modelio Numeris: nb
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Tipas: Rodo Lentynos
  • Svoris: 80g/135g
  • Dydis: 11.6X21.6cm/15.5x20.6cm/12.7x17cm

Kaina

€5.92 €8.46

Dydis:

Kiekis

1/2VNT laiko Tarpsnių Nagų Lipdukai Saugojimo Knygos Tuščias Albumas Rinkti Lipdukus Organizatorius Ekranas Sąsiuvinis Gėlių Padengti Nagų Įrankiai

Aprašymas:

[Produkto Pavadinimas]: Verslo kortelės turėtojas 240 kortelės nuotraukų albumas

[Medžiaga]:

[Dydis]: Padengti 19.3 * 11cm Vidinį Puslapį Vieno elemento Kortelės 6 * 10cm

Techniniai duomenys:

1. [Medžiaga] Šis mini albumas pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiagos, kurios yra ekologiškas, netoksiškas, atsparus vandeniui, drėgmei atspari dilimui, ir plėšimui atsparus.Medžiaga nėra lengva amžiaus ir patvarus.

2. [Puikus Dizainas] Šis albumas yra pritaikyti viršelio dizainas, kad galėtų gerai pristatyti jūsų ryškiausių nuotraukas.Viduje puslapyje albumas yra skirtas dviejų pusių, kurios gali atitikti dauguma savo kolekciją reikalavimus.

3. [Privalumas], Kai jums atlikti šį albumą su jumis, jūs galite organizuoti savo purvinas nuotraukos, atvirukai ir dokumentus, kad apsaugoti juos nuo prarasta ar sugadinta, todėl galite greitai rasti juos bet kada, bet kur.

4. [Naudojimas] Šis albumas yra tinkamas tiekti fotoaparato nuotraukas, atvirukus, vizitines korteles, ar kitus dokumentus.Jis gali būti lengvai įdedamas į kuprinę, arba pakabinti ant sienos ar lentynos namie kaip dekoracija.Galima naudoti, kaip kelionių albumą, vestuvių albumą, kūdikio augimo albumą, gimtadienio ir jubiliejaus albumas.Tai puiki atostogų dovana.

Pakuotė:

1*nuotraukų albumas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai