Lizdas Smart ES 20A Wifi Smart Plug Su Galios Stebėsenos Protingo Namo Valdymo Balsu Paremti "Google" Asistentas Alexa Alice

(4.80) 0 Atsiliepimai | SKU: a14728

  • Apšvietimas/Nuoroda: Taip
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Formos: Nereguliarus
  • Diegimo Tipas: Sienos Įtaisytą
  • Lizdo Tipas: Lizdas, 220V
  • Vardinė Srovė: 16A/20A
  • Skaičius Laiko Tarpsnių: 1
  • Įžeminimas: Standartinis Įžeminimas
  • Ilginamojo Laido Ilgis: NĖRA
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prašymas: Gyvenamųjų Namų / Bendrosios Paskirties
  • Standartas: EU

Kaina

€5.57 €21.29

Dydis:

Kiekis

• "WiFi Smart Plug : Patirtis patogumui smart home gyvenimo su šia WiFi smart plug.Tai leidžia jums kontroliuoti savo elektros prietaisus nuotoliniu būdu, padaryti jūsų gyvenimą dar patogus ir efektyvus.

• Galia Stebėti : Šis lizdas smart funkcijos, galios stebėsenos gebėjimus, suteikti jums su išsamiai pažvelgti į savo energijos suvartojimą.Tai gali padėti jums sutaupyti elektros energijos ir sumažinti savo komunalines paslaugas.

• Valdymo balsu Parama : smart plug palaiko valdymą balsu per Google Asistentas ir Alexa, leidžia jums kontroliuoti savo įrenginių " hands-free.Jis puikiai tinka tiems, kurie mėgsta hands-free technologija.

• Europos Standartas : sukurti taip, kad atitiktų Europos standartus, tai smart plug suderinamas su lizdai 220V.Tai universalus pasirinkimas namų ir biurų visoje Europoje.

• Patvari Medžiaga : Pagaminti iš tvirtos plastmasės, tai smart plug yra suprojektuoti, kad atlaikytų kasdieniam naudojimui.Jos ilgaamžės statybos užtikrina, ji išlieka patikima dalį savo protingo namo setup.

• Sertifikuotas RoHS : Šis produktas yra RoHS sertifikuotos, užtikrinti, kad ji atitinka visus saugumo standartus bei yra saugios naudoti jūsų namuose.Jūs galite pasitikėti šiuo smart plug prioritetus savo saugumo.

Būdamas su Protingo Namo Automatizavimo:

- Bendra galia reitingų šio WiFi Smart Elektros Lizdas yra 3000W, įsitikinkite, kad jums nereikia naudoti kelis didelio galingumo prietaisus ( ne daugiau kaip iš viso 3000W ) tuo pačiu metu.

- Kietas ir fantastinis dizainas, kuris veikia su "Amazon" Alexa ECHO balsu, kuris daro jūsų gyvenimas būtų daug lengviau su paprasta pelės mygtuku spustelėkite savo išmaniųjų telefonų

- veikia su "Google" pradinis "Google" Asistento valdymo balsu,

kuris daro jūsų gyvenimas būtų daug lengviau su paprasta pelės mygtuku spustelėkite savo išmaniųjų telefonų

- Sunku atsikelti šaltomis žiemos dienomis.

Jūs galite rasti jį erzina, kai jūs turite išlipa iš lovos, išjungti šviesas ant sienos ar į savo miegamąjį, gyvenamieji kambariai ir apšvietimo stygos savo sode.

Dabar jums nereikia, net sienos kištukinio lizdo, toli nuo savo pasiekti, jūs galite spustelėti virtualų mygtuką ant jūsų app, viskas padaryta.

- Įsijungia savo namų apyvokos, tokias kaip Ventiliatorius, Drėkintuvai, Vandens Dozatorius, Žibintai, Mikrobangų Krosnelė ir daugiau ne tikslaus laiko, kad jums nustatyti, niekada eikvoti savo energijos atgalinės atskaitos funkcija prietaiso.

- Tiesiog nustatykite laikmatį savo ryžių viryklė arba sulčiaspaudė, todėl, kai jums pabusti ryte, visi yra pasirengusi, mažas energijos suvartojimas Elektros energijos taupymo

- Nuotoliniu būdu & mikliai dirbti su įvairių rūšių lynų, šviesos, elektros įtaisus visame jūsų kambaryje, nr. prijungti ir atjungti vargo.Dabar galite įrašyti kelis žingsnius į savo gyvenimą, kai jūs ketinate miegoti naktį.

- Lengvas montavimas: Kai prijungtas prie to paties Wi-fi pirmą kartą, visi nustatymas yra atliktas darbas.Jūs galite lengvai valdyti savo elektronikos, ar jums yra Bevielis WiFi ar GPRS tinklo, kai esate toli nuo savo namų.Sutaupyti pinigų paleista į namus, dėl savo tvarkaraštį

Smart Plug ES Standarto Specifikacija:

-Produkto pavadinimas: "WiFi Smart Plug ES Standartą.

- Maksimali galia: 3000W(atsparumo pakrovimo)

- Darbinė įtampa: AC100-240V(50/60Hz)

-Bevielio ryšio Tipas: 2,4 GHz, 802.11 b/g/n

-Medžiaga: ABS liepsną polimeras

- Eikvoja daug energijos:

Pakuotės Turinį:

- "Wi-Fi smart plug

- Naudojimo Instrukcija

APP Nuotolinio Valdymo

Kontroliuoti savo prietaisus iš bet kur ir bet kada Balso Kontrolė

Tiesiog suteikti balso komandą Alexa arba "Google" pradinis Asistentas įjungti/išjungti šviesas, kai esate go 16 A, AUKŠTOS GALIOS

VISIŠKAI ATITINKA DIDELĖS GALIOS ELEKTROS PRIETAISŲ.Laikas/Countdown Pareigos

Naudokite laikmačio funkcija arba atgalinės atskaitos funkciją įjungti šį prietaisą įjungti ir išjungti, siekiant padaryti gyvenimą paprasčiau ir ekologiškiau.Perkrovos apsauga

saugesnės,patvarus,daugiau patikino, 3 Rūšių iš naujo Senamiestis

Nesijaudinkite apie šviesos dar, kai jūs einate

Q&A

1, Kas yra minimalus didmeninės kiekį jūsų parduotuvėje?Ar pritariate, sumaišyti užsakymus?

A: Jums patinka didmenines nuolaidas, kurių mažiausias perkant 5 vnt.Mes nuoširdžiai rekomenduojame, kad jūs perkate ne mažiau kaip 5 vnt.Mes paramos sumaišyti užsakymus!Kuo daugiau perkate, tuo daugiau sutaupote!

2, Kokių nuolaidų galima urmu perka?

A: mūsų parduotuvės, jūs mėgautis nuolaidos: 15 proc. nuolaida 5 vnt .Pirkti daugiau ir daugiau sutaupyti!

3, jūs turite turimų akcijų už jūsų produktų?Kaip greitai bus pakuočių būti siunčiami?

A: Taip, visi mūsų produktai yra sandėlyje .Visi sklypai bus išsiųsti per 24 valandas nuo apmokėjimo.Prašome, kad jūsų pirkimo.

4, Kaip yra, laivybos mokestis skaičiuojamas?

A: Mes taikyti standartinius logistikos, laivybos, taigi, laivybos mokestis yra apskaičiuojamas remiantis produkto svorį, taip pat politikos šalių/regionų, kuris bus automatiškai rodomas vietose, pavyzdžiui, kasos puslapyje ir produkto duomenys puslapį.

5, Kaip ilgai užtruks pristatyti?

A: pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo šalies/regiono ir elementų skaičiaus.Paprastai tai trunka 10-18 dienų atvykti.Tačiau per ypatingomis progomis, įskaitant švenčių ar karnavalai, gali būti šiek tiek vėliau.Mes vertiname jūsų kantrybę, ir visada gali patikrinti prekių būklę jūsų užsakymą.

Atsiliepimai

Vardinė 4.80/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai