Gabalas Dujų Židinys Žurnalai, Keramikos, Medžio Dujų Židinys Žurnalas Nustatyti Propanas, Dujų, Dujų Įterpia, Gelis, Etanolis, , vidaus, Lauko Gaisro

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a14521

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Įtampa (V): 6V
  • Galia (W): 1w
  • Prekės Pavadinimas: SHICUO

Kaina

€82.64

Dydis:

Kiekis

REALUS ŽURNALUS: Pareikšti jaukus ir šilumos jausmus į jūsų namus.Mūsų realaus gyvenimo atrodytų panašiai medienos rąstai yra pagaminti aukštos kokybės saugius keramikos pluošto .Replika mediena, rąstai yra tikrai padidinti jūsų židinys, gaisro duobę ir bendras namų dekoro baldai.

DIDELIS DYDIS: žurnalo komplektą įeina dešimt realus medienos kaip variacijos vienetų.Keturios vienodos žurnalas vienetų, 15", du identiški 14" žurnalus, du identiški 11.5" žurnalus ir du identiški 11" žurnalus.

KERAMINĖS : sudaryta keramikos pluošto, kuris turi imituoti, žėrintis poveikis, raudonos ir oranžinės spalvos švyti kaip nekilnojamojo degančio medžio .Ji yra suderinama būti naudojamas su vidaus ir lauko dujų židiniai, židinys įterpia, suklastotas, židiniai, propano židiniai ir gaisro duobių.

Netoksiškas: - rąstai, dega švarus ir neišskiria pelenai arba oro dalelės, kaip ir kiti konkurento replika rąstų.

KELIS NAUDOJIMAS: Gali būti naudojamas savaime arba gali būti sumaišytas su dabartinių dujų rąstų, crackle liepsna firelogs, gaisro starterių, žėrintis žarijų, gaisro starterių, ir lavos uolų.Taip pat gali būti naudojama kaip dekoratyvinis namų gabalus.

Elektrinis židinys už kambarį

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai