2.5 Colio SATA Lauke Standžiojo Disko Gaubtas be Įrankių USB 3.0 Mobile Kietasis Diskas Atvejais 6Gbps Greičiu 2,5 colių 7/9.5 mm SATA HDD SSD

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a144816

  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: Standžiojo Disko Gaubtas
  • Remti Kietojo Disko Talpa: 6TBmax
  • Bylos Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Dydis: 2.5"
  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii

Kaina

€0.48 €4.85

Dydis:

Kiekis

2.5 Colio SATA Langelį Mobile Kietasis Diskas Atvejais Max 6TB USB 3.0 Išorinis Kietasis Diskas Atveju Įrankis-Nemokamai 6Gbps Greičiu 2,5 colių 7/9.5 mm SATA HDD SSD

Ypatybė:

1. Paramos už 2,5 colio SATA I/II/III HDD ir SSD: Tai HDD korpusas, suderinama su visais standartiniais 7mm/9.5 mm 2,5 colio SATA I/II/III standžiųjų diskų (HDD) ir kietosios būsenos diskai (SSD).Jis palaiko sandėliavimo pajėgumus iki 6TB (didžiausias), kurioje daug vietos jūsų duomenų saugojimo poreikius.

2. Priemonė-Nemokama Įrengimas: Su savo priemonė-nemokamai dizaino, tai Standžiojo disko gaubtas leidžia lengvai montavimas be papildomų įrankių.Plug-and-play " funkcija leidžia karšto swapping, leidžia jums prijungti ir atjungti diskai be iš naujo paleisti kompiuterį.LED indikatorius suteikia vizualiųjų ženklų, važiavimo veiklą ir statusą.

3. Ne, Perkrauti ar Papildomų Tvarkyklių, Reikalingų: Šis mobilusis kietąjį diską atvejais yra skirtos besiūliai suderinamumo.Galite prijungti diską ir pradėti jį naudoti iš karto, be sistemos perkrovimo ar įdiegti jokių papildomų tvarkyklių.Ji siūlo be vargo ir be jokio vargo funkcionalumą.

4. Platus Suderinamumas: Tai standžiojo disko atveju yra suderinama su įvairiomis operacinėmis sistemomis, įskaitant "Windows 98/2000/XP/Vista/7/8/10, "Linux" ir " Mac OS 9.1/10.8.4 ir aukščiau.Nesvarbu, ar esate "Windows", "Linux" ar " Mac " vartotojams, šis gaubtas užtikrina, kryžminės platformos suderinamumo patogią prieigą prie duomenų.

5. USB 3.0 Perdavimo Greitis: Įrengtas, su USB 3.0 sąsaja, šį išorinį kietąjį diską atveju siūlo aukštos spartos duomenų perdavimo spartą, žymiai pagerinti skaitymo ir rašymo greičiai jūsų SSD.Tai padidina veiklos potencialą savo kietojo disko, sparčiau failų perdavimui ir pagerinti bendrą efektyvumą.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Dydis: 2.5

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: ABS+PC

Sąsaja: USB3.0 Micro B sąsaja

Kabelio ilgis: 50cm

Pareigos: Duomenų skaityti

Perdavimo greitis: 6Gbps

Montavimo būdas: priemonę, nemokamas montavimas

Grynasis svoris: 48g

Bruto svoris: 59g

Gaminio dydis: 124 * 78 * 13mm 4.88x3.07x0.51inch

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kietąjį Diską Atveju

1 X USB 3.0 Kabelis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai