Stalčių Kelio Remonto Komplektas Centras Mount Dresser Stalčių Vadovas Stalčių Kelio Atgal Plokštė Stalčių Vadovas Narveliai Dresser Stalčių

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a14197

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€10.83 €21.66

Dydis:

Kiekis

Mūsų virtuvės stalčių slankiklį laikiklis yra labai patvarus ir tvirtas daiktas, kad yra puikiai tinka bet kokio remonto projektą ir komunalinių paslaugų poreikius.Jis yra plačiai naudojamas ir yra tiekiamas pakuotėse po 10 ar 50 stalčių vadovus.Šis produktas yra sukurta siekiant suteikti jums stiprus ir tvirtas paramos, kuri trunka ilgus metus.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Stalčių Vadovus

Medžiaga: PP

spalva: Balta

Gaminio dydis: vienas (vidut.)5.8*4.1*0.8 cm/2.28*1.61*0.31 cm

Svoris: Maždaug 4 g per gabalas

Techniniai duomenys: 10 vienetų arba 50 vienetų

Pakavimo Sąrašas:

Option1: Stalčių Vadovus*10vnt

Option2: Stalčių Vadovus*50pcs

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patikimas Veikimas: Pagaminti su puikia PP medžiaga, šių stalčių vadovus užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Jų storos ir stiprios medžiagos gali dirbti sunkius krovinius, o jų šoko įrodymas konstrukcija užtikrina, patikimas veikimas, net per staigus poveikis.

2.PASIDARYK pats Sprendimas: Atnaujinti savo senas arba neteisingai stalčių vadovus lengvai, naudodami mūsų paruoštais vadovus.Procesas trunka tik kelias minutes, ir jums paliko su sklandžiai sklandymo stalčių, kad veikia tyliai.Puiki DIY arba remonto projektai.

3.Praktiškas Stalčių Vadovus: Užtikrinti ilgalaikį stalčių palaikymas su šių patvarus vadovus.Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, jie siūlo optimalią apsaugą nuo išvertimo ir lengvas atidarymas/uždarymas.Atnaujinti ir apsaugoti savo senas ar naujas stalčiai ir spintos su šių patikimas tiekimas.

4.Plačiai Taikoma): Šių stalčių vadovus tinka visų rūšių baldai su stalčių skaidres, pvz., indaujos, virtuvės, spintelė, stalčiai, spintos, spintos ir kt.Jie plačiai naudojami vidaus vartojimui, ir gali padaryti jūsų stalčiai skaidrių sklandžiai ir tyliai.

5.Ekonomišką Sprendimą: Ar jūs norite taisyti esamą stalčiai arba atkurti senovinių virtuvės, spintos, mūsų stalčių vadovai yra lengva įdiegti ir ateiti su visa reikiama aparatūra.Galima pakuotėse po 10 ar 50, jūs galite gauti pakankamą kiekį jūsų projektui.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai