Moterų Puffer Pečių Maišą Madinga Minkšta Žemyn Medvilnės Pagalvės Shopper Maišas su Užtrauktuku Dygsniuotas Paprasta Crossbody Krepšys Paauglių Mergaičių

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a13968

  • Proga: Universalus
  • Kilmės Vieta: Kinija (Žemyninė)
  • Pagrindinė Medžiaga: Medvilnės Audinio
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lytis: MOTERIS
  • Medžiagos Sudėtis: MEDVILNĖS
  • Kietumas: MINKŠTAS
  • Stilius: Atsitiktinis
  • CN: Kinija

Kaina

€2.62 €6.26

Dydis:

Kiekis

Clientes de España atención:

Cuando selecciona "Enviar desde España", el servicio de entrega no está disponible en los siguientes códigos postales:

35000-35999

38000-38999

Se recomienda que elija "Enviar desde Kinija". Â ¡Gracias! ! !

Jungtinių amerikos valstijų klientų dėmesį:

Kai jūs pasirinkite "Laivas Iš Jungtinių valstijų", šiais adresais, nebus pateikti pristatymo paslaugos: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas, APO, DAP, FPO ir kt.Rekomenduojame jums pasirinkti "Laivas Iš Kinijos".Ačiū!!!

Moterų Lengvas Šuo-Pečių Maišą Madinga Minkšta Žemyn Medvilnė Paminkštinimas Tote Rankinė su Užtrauktuku vientisos Spalvos Dygsniuotas Paprasta Crossbody Krepšys Rudenį ir Žiemą dėl nepilnametės

Ypatybė:

1. Tvirtos ir Patogios Medžiagos: Mūsų šuo-peties maišas, pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės audinio, užtikrinant ilgaamžiškumą ir malonią liesti.Patirti ilgalaikį naudojimą ir mėgautis minkštumą tai patikimas aksesuaras.

2. Erdvus ir Praktiškas Dizainas: matmenys 355x120x170mm, mūsų pagalvę shopper bag suteikia daug erdvės jūsų piniginė, telefonas, akiniai, raktai ir kiti smulkūs essentials".Jo gerai organizuota kupė užtikrinti, patogus laikymas ir lengvą prieigą prie jūsų daiktus.Palaikyti tvarką ir vykdyti visus savo reikmėms vienas stilingas krepšys.

3. Universalus ir Stilingas: mados dizaino mūsų pažasties maišelį, todėl ji puikiai tinka įvairiomis progomis, taip pat prekybos, dienomis, darbą, keliones, poilsis, susibūrimai, ir dirbti.Savo paprastą, bet stilingą išvaizdą be vargo papildo bet kokios aprangos, leidžia jums likti madingas ir universalus, kur jums eiti.

4. Puiki Dovana Pasirinkimas: Tai dygsniuotas paprasta crossbody maišelis yra saldi dovana draugams, draugės, žmonos, motinos, ir daugiau.Tai ideali dovana progomis, pavyzdžiui, Kalėdų, Valentino Diena, gimtadieniai, Motinos diena, Padėkos Diena, jubiliejus, arba bet ypatinga diena.Nustebinkite savo artimuosius su šia mąstantis ir stilingas dovanų pasirinkimas.

5. Praktiškas ir Elegantiškas Kompanionas: nesvarbu, Ar naudojate siuntinys, dalyvauti socialinių įvykių, arba eiti į darbą, mūsų kamšalu tote rankinė, yra skirtas būti jūsų idealus kompanionas.Jo universalumo ir funkcionalumo, kad ji tinka įvairių kasdienės veiklos.Pakelti savo stilių ir patogumą su šiuo madingas krepšys, kuris jungia praktiškumas ir elegancija.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Medžiaga: medvilnės drabužiai

Dydis: 355x120x170mm/13.98x4.72x6.69in

Naudojimas: Pečių, kryžius-kūno

Uždarymo būdas: užtrauktukas

Pastaba: Į petį, nėra reguliuojamas

Kilmės Šalis: Kinija

Spalva(nebūtina): Juoda/Rožinė/Balta/Žalia

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai