Lenktynių Pirštinės Anti-slydimui atsparus Vandeniui Motociklo Pirštines, Patvarus Jojimo Pirštinės Vairavimo Motokroso Dviračiai, skirti BMX ATV Kelių Lenktynių

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a13636

  • Prekės Pavadinimas: Shunmaii
  • Lytis: Unisex
  • CN: Kinija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Departamentas Pavadinimas: Suaugusiųjų
  • Medžiaga: nailonas

Kaina

€2.42 €4.67

Dydis:

Kiekis

Dviratininkas Pirštinės Anti-slydimo Odos Motociklo Pirštines " Touch Screen Motorinių Pirštinės Vairavimo Motokroso Dviračiai, skirti BMX ATV Kelių Lenktynių

Ypatybė:

1. Optimali Apsauga: Šių motociklų pirštinės yra skirtos užtikrinti optimalią apsaugą, su sustiprinta delno ir pirštų srityse, siekiant sumažinti poveikį tuo atveju, avarijos.Apsauginės pagalvėlės, jums nebus sužeistas ar būti subraižytas.

2. Patogus ir Kvėpuojantis: Pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos ir skirtas komfortą omenyje, šios pirštinės yra lengvas ir kvėpuojantis, todėl jomis patogu ilgai važiuoja.Ji priima visą pirštus dizaino, kad jūs galite vairuoti ar važiuoti patogiau.

3. Jutiklinis Ekranas Suderinama: Su paliesti pirštų galiukais, jums nereikės išimti savo odos motociklo pirštines, naudoti savo telefoną, arba kiti elektroniniai prietaisai.

4. Pagerinta Danga: Šių vandeniui motociklo pirštines, funkcija anti-slip technologija ant delno ir pirštų galiukai, teikti geresnis sukibimas ir valdymas ant rankenos.

5. Patvarus ir ilgaamžis: gaminamas iš patvarių medžiagų ir pastatytas paskutinis, šių lenktynių pirštinės yra suprojektuoti, kad atlaikytų dėvėti, naudoti.Jūs galite naudoti ją, kai ji yra žiemą arba vasarą.Motociklo pirštines, tinka daugeliui scenarijai, pavyzdžiui, BMX ATV MTB žirgais, kelių lenktynių, dviračių, laipiojimo ir motokroso.

Specifikacija:

Prekės Rūšis: Pirštinės

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Lytis: Unisex

Medžiaga: 100% Nailonas

Žanras: Nešiojami/Kvėpuojantis

Tipas(pasirinktinai): žalioji M / žalia L / žalia XL / green XXL/ raudona M/red L/raudona XL/raudona XXL/black M/juoda L/juoda XL/XXL black

Grynasis svoris: apie 150g

Tinka palmių perimetras: 20-23cm/7.9 -9.1 colių

Dydis: 25 x 20cm/9.8 x 7,9 colių

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1pair x Motociklo Daiktadėžė

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai