Dantų Endo Failus Turėtojas 16Holes Rekordiškai 5 Spalvų Endo Stovėti Endo Dėklas Endodontinis Failus Organizatorius Endo Langelį Blokuoti Laikikliai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a13635

  • Prekių Kokybės Sertifikavimo: ce
  • Dydis: Root Canal Files Holder
  • Prekės Pavadinimas: SOWDANE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€4.73

Dydis:

Kiekis

Produkto savybės:

Dantų Endo Turėtojas 16 Skyles su įrašų

---- Medžiaga:plastikas ---- dantų failus valymo,matavimo ---- Skylių:16 skyles su įrašymo funkcija ---- Spalva:Šviesiai Mėlyna,Tamsiai Mėlyna, Žalia,Pilka,Raudona ---- Autoclavable iki 135°c ir Matavimo endo priemonių ---- Kiekis:1pc ---- Kainos nėra įskaitant failus, vaizdo

Pristatymas

1. Tarptautinės Laivybos visame pasaulyje.

2. Tvarkyti per 3 Darbo Dienas (Kinijos Laikas)

3. Stebėjimo informaciją apie savo sklypo yra.

4. Grįžta galėtų būti priimtas per 7 dienas po gavimo elementą.

5. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

6. Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grįžta & Reikalavimai

1.Per 7 dienas nuo gavimo datos, jei yra kokių nors kokybės problema, pirkėjas gali grąžinti grąžinamosios išmokos arba mainus.

2.Per 7 dienas -15 dienų nuo gavimo datos, jei yra kokių nors kokybės problema, pirkėjas gali grąžinti for exchange naują elementą.

3.Elementas, kuris turi grąžinti ar pakeisti, privalo užtikrinti, kad jo išvaizda yra neskaldyti, su pilna priedai, pakuotė nepažeista.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai