PC Sunkiai Shell Apsaugos Atveju Sony WF-1000XM5 2023 Belaidžių Ausinių atsparus smūgiams Saugus Užraktas Aiškiai Atveju su Karabinai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a13352

  • Elemento Tipas: Ausinės Atvejais
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Pakuotė: Taip
  • Modelio Numeris: Aišku, Atveju

Kaina

€2.16 €4.32

Dydis:

Kiekis

Saugi Spyna Aiškius argumentus, atsparus smūgiams KOMPIUTERIO Kietojo Apvalkalo Apsaugos Atveju Anti-drop su Karabinai Sony WF-1000XM5 (2023) Belaidžio ryšio Ausinių

Ypatybė:

1.Puikiai Tinka: Mūsų Secure Lock Aiškiai Atveju, meistriškai naudojant realaus mašina atidaryti pelėsių koncepcija yra pritaikyta specialiai " Sony WF-1000XM5 2023 modelis (netinka Sony WF-1000XM4(2021) ir kiti įrenginiai).Ji apima įkrovimo lizdas, leidžiantis lengvas įkrovimas be reikia pašalinti atveju.

2.Saugos Užraktas Jungiklis: Mūsų Atveju Dangtelis yra skaidrus apsauginis gaubtas, saugos užraktas saugi fiksacijos korpuso dangtelį.Vienas mygtukas atidarymo mechanizmas užtikrina, padengti lieka vietoje, net jei ausines rudenį ar netyčia atidaryti, siūlanti nuolat apsaugos nuo lašų.Naudoti ją užtikrintai, kur jums eiti.

3.360° Visišką Apsaugą: Mūsų Sunkiai Shell Apsaugos Atveju yra pagamintos iš aukštos kokybės, labai skaidri PC medžiagos, siūlanti lygaus paviršiaus.Su dideliu kietumo, jis skydai jūsų apmokestinimo atveju nuo dulkių, purvo, įbrėžimų ir smūgių, siūlanti visapusiškas 360° apsauga.

4.Nerimauti Nemokamai Baterija: Šis pusiau permatomas Apsauginis Dangtelis Odos puikiai su savo ausinėmis, leidžianti lengvai montavimo ir išmontavimo nekonkuruojant su baterija.Galite efektyviai įkrauti Sony ausines nenuimant dėklo, su matomumas elektros lemputė patikrinti įkrovimo būseną greitai.

5.Nešiojamų Dizainas: Mūsų Ausinių Atveju taip pat apima nešiojamų metaliniai karabinai, siūlanti papildomą apsaugą nuo praradimo.Ausinės apmokestinimo atveju yra daugiau nešiojamų nei bet kada, lengvai kabinti ant savo maišą arba klavišus jūsų patogumui.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Elemento Tipas: Ausinės Atvejais

Medžiaga: Silikonas

Modelis: D42

Spalva: skaidri spalva, skaidrus, mėlynas, skaidrus, pilka spalva, skaidrus, violetinė (pasirinktinai)

Medžiaga: PC

Savybės: anti-rudenį, anti-shock, su jungikliu, galima skalbti

Taikytinos modeliai: Sony WF-1000XM5 2023

Dydis: 75.00x43.00x29.00mm/2.95x1.69x1.14inch

Svoris: 30g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1x Apsaugos Atveju Su Kabliu

.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai