Automobilių Porankiu Ir Pagalvėlių Trinkelėmis, Automobilių Konsolė Pagalvėlė Su Šoninės Kišenės Padidėjęs Transporto Priemonių Automobilių Porankiu Ir Pagalvėlių Atminties Putų Kilimėlis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a13168

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€9.65 €14.84

Dydis:

Kiekis

Atnaujinti jūsų sunkvežimis su porankiu mūsų unikalus aukštis-vis dizainas.Mūsų sumontuoti porankiai mygtukai yra dilimui ir leidžia jums įdėti kitų smulkių daiktų.

Gaminio medžiaga: PU oda + atminties putos

Gaminio dydis: S-32*15*5cm, M-32*20*5cm

Taikytinos modeliai: Universalus

Sąrašas:

1*Konsolė Porankiu Padas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Plačiai Naudojamas: Pasiekti idealų automobilio salono išvaizdą su mūsų Automobilių Konsolė Padengti, pagaminti, kad tilptų visų rūšių automobiliai, minivenai, Džipai ir sunkvežimių.Mėgaukitės stilingas ir patogus važiuoti su šiuo universalus tinka aksesuaras.

2.Geriau Remti: dėl savo novatoriškų aukštis-vis dizainas, mūsų Automobilių Konsolė Dangtelis suteikia neprilygstamą paramos ir pakelia jūsų vairavimo patirtį.Atsisveikinti su arm slėgio ir mėgautis patogiau važiuoti.

3.Optimalus Organizacija: pakelti jūsų automobilio organizacijos žaidimą su Automobilių Centras Konsolės Dangtelį, siūlanti šoninės kišenės ir papildoma kišenė dizaino, kuri leidžia jums vieta jūsų telefoną, raktus, piniginę, ir kiti smulkūs daiktai pasiekiamas.

4.Lengva Pritaikyti: Mūsų Automobilių Konsolė Padengti ateina su atrama įrengta trinkelėmis ir lanksti, stipri elastinga juosta ant viršaus lengvas montavimas.Custom-fit jūsų automobilio konsolės lengva ir patogu vairuoti.

5.Ideali Atrama Raštas: apsaugos jūsų automobilio sėdynėje padas su mūsų storio ir ilgalaikį center " konsolės dangtelį.Jos dilimui ir įbrėžimams atspari medžiaga neleidžia dėvėti, išsaugoti jūsų interjero elegancija, suteikti ilgalaikę apsaugą.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai