Aukso Sidabro Bronzos Apdovanojimą Vaikai Medalio Laimėtojas Atlygį Skatinti Ženklelis Konkursų Prizus Lauko Žaidimai Vaikams, Žaislas Mokykla

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a126707

  • Modelio Numeris: suvenyrai
  • Pagrindinės Medžiagos Produktas: Paauksuoti, Sidabro danga, Vario Apkalą
  • Medžiaga: Metalo
  • Tipas: Medalis
  • Produkto svoris: 60g
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Pakuotės dydis: 52.00x52.00x5.00mm/2.05x2.05x0.2in

Kaina

€0.35 €0.77

Dydis:

Kiekis

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai, Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir karinių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 51/52/07/35/38/28.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

2 Colių Aukso Sidabro Bronzos Apdovanojimas Medalis su Kaklą Kaspinu Aukso, Sidabro ir Bronzos Prizų Turas Vaikams Mokyklų Sporto Posėdis

Ypatybė:

1.Unikalus Dual-Sided Dizainas: Kiekvienas medalis mūsų sporto varžybų medalis nustatytas funkcijas dviejų skirtingų dizainų, ant kiekvienos pusės.Tai prideda touch naujumą ir unikalumą medalių, todėl jiems išsiskirti.Su ryškia mėlyna-žalia nuolydis spalvos juosta, šie aukso sidabro bronzos apdovanojimą medaliai siūlo estetiškai malonus ir akį traukiantis išvaizdą.

2.Aukščiausios Kokybės ir ilgaamžės: Pagaminti iš aukštos kokybės metalo medžiagų, mūsų maratono varžybų laimėtojas medaliai yra pastatytas paskutinis.Nugalėtojas medaliai yra suprojektuoti, kad atlaikytų laiko išbandymą, užtikrinant nugalėtojas medaliai gali būti saugomas kaip vertingas kolekcines, suvenyrai metų į priekį.Investuoti į šių medalių laimėtojas medalis puikus patvarumas ir aukščiausios kokybės.

3.Patogus Dydis Lengva Dėvėti: Matavimo maždaug 5.2 centimetrų skersmens, mūsų nugalėtojo apdovanojimas medaliai yra puikus dydžio, nešioti, arba rodyti.Jų tinkamo ilgio užtikrina, kad jie gali būti patogiai dėvėti aplink kaklo ar rodomas trofėjus atveju, pademonstruotų savo pasiekimus su pasididžiavimu ir elegancija.

4.Universalus Įvairiomis Progomis: Mūsų aukso, sidabro ir bronzos prizų tinka daugybė renginių ir tikslais.Nesvarbu, ar tai sporto varžyboms, kasdienių gyvenimo ar akademinius pasiekimus, ar projekto konkursus, šie medaliai tarnauti kaip idealus apdovanojimai ir minėjimai.Švęsti sėkmę ir garbę išskirtinių pasirodymų su šiais universalus ir prasmingas medaliai.

5.Mąstantis Dovana Idėja: Ieško mąstantis dovana variantas?Mūsų metalo medaliai padaryti puikus pasirinkimas.Malonumas sportininkai, studentai, arba asmenys, su šių simbolinius pripažinimo ir pasiekimų.Šių metalo medaliai įteikti kaip materialus priminimas sunkaus darbo, pasišventimo, ir pasiekimas, todėl juos branginama memento reikia branginti amžinai.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Pagrindinės Medžiagos: Produkto Paauksuoti, Sidabro Danga, Vario Apkalą

Pakuotės Dydis: 52.00x52.00x5.00mm/2.05x2.05x0.2in

Produkto Bruto Svoris: 60g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Medalis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai