21pcs Automobilių Rankinių Įrankių Rinkinys Smalsauti Išardymas Įrankis Vidaus Duris Įrašą Skydelis prietaisų Skydelio Apdaila Šalinimo Įrankį, Universalus Atidarymo Remonto Įrankiai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a12442

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€10.03 €14.54

Dydis:

Kiekis

Savybės:

* visiškai naujas ir aukštos kokybės garantija

*Apdaila Šalinimo Įrankį, 21 VNT. Rinkinys: 6PCS Apdaila Šalinimo Įrankius, 1 VNT Apdaila Įrašo Pašalinimas Replės, 3 VNT. Nerūdijančio Plieno Stereo Šalinimo Įrankiai, 11 VNT. Nerūdijančio Plieno Auto Terminalo Removal Tool.Tinka beveik visų tipų automobilių modifikacijų.

*Tvirtas ir Patvarus Įrankiai: Įrankiai yra pagaminti iš mangano plieno, nerūdijančio plieno ir nailono, didelis kietumas jėgą kišti nosį į viršų plokštės ir atidarykite skydelis atraminių kaiščių, anti-įbrėžimų, nekenksmingas automobilių dažai, ir neardomieji automobilių modifikacijos.Aukštesnės kokybės, nei įprasta, ABS įrankiai, ekologiškos ir lengvas, paprastas naudoti.

*Ergonomiškas Dizainas: dizainas ir lengvas, paprasta rankiniai įrankiai gali pasiekti sunku kampai ir padeda lengvai išardyti dekoratyvinis tvirtinimo detalių ir pinigų.

*Paprasta Laikyti ir Nešiotis: remonto rinkinys yra patogu ir lengva nešti, ji yra ant kamieno arba saugojimo kambarys, automobilių, tai neužima daug vietos.

*Plačiai Kelis Papročiai: 21PCS Skydelis, Apdaila, įrankių Rinkiniai, puikiai veikia, Automobilių, Jūrų, Baldų, arba Orlaivio Apdaila pašalinimas ir montavimo darbus, įskaitant ir Durų Panelės, Bagetai, sparno Apdaila, Apkabos, Tvirtinimo detalės, Herbai, Skydai, Radijo stotys ir pan.Įvairių rūšių apdailos įrankiai, tinka įvairių dalykų.

Techniniai duomenys:

*Naujas ir aukštos kokybės

*Tipas: Automobilių Apdailos Šalinimo Įrankis

*Medžiaga: Plastikas + Metalas Atsuktuvas

*Spalva: Mėlyna

*Dimensijos:Kaip Nuotraukose

*Kiekis:21pcs/Set

Fitments:

Taikomas daugumai modelių

*Dalies Pavadinimas: (N)

*Dydis:N

*Universalus Įtaisyti:N

*OEM Numeris:N

*Įmontuoti:N

Pakuotės Turinys:

21Pcs Automobilių Apdailos Removal Tool Kit Rinkinys

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai