Automobilių Bling Žiedai Mygtuką Pradėti Bling Automobilių Aksesuarai Moterims Apsaugos Žiedai Kalnų Krištolas Lipdukai Automobilio Vienas Raktas Pradėti

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a12236

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€2.51 €5.02

Dydis:

Kiekis

Aprašymai:

Gražūs kalnų krištolas automobilių reikmenys, tinkami daugumai transporto priemonių.Šių Bling Automobilių Krištolas kalnų krištolas Žiedai yra pagaminti iš aukštos kokybės cinko lydinio, kuris yra tvirtas ir patvarus, ir su 35 kristalai ant jo, todėl produktas apakinti ir gražus.

Savybės:

1. Lengvas montavimas su įtrauktos juosta.

2. Variklio mygtuką padengti aukštos kokybės cirkonio daro jūsų automobilio interjero, labai stilingas ir prabangus.

3. Jūs galite įdėti bling lipdukas ir bet kuri kita vieta jums patinka, pvz., automobilio variklio " start/ stop mygtukai, automobilių a/c rankenėlės, radijo jungikliai, stick shift ir kt.

4. Matmenys: Išorinis skersmuo žiedas yra apie 1,5 cm; vidinis skersmuo žiedas yra 1.25 cm.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilio Variklio Užvedimo Ir Stabdymo Mygtukas Dangtelis

Dydis: apie 1,5*1,5; vidinis skersmuo apie 1.25 į.

Montavimo Būdas: neardomieji pasta

Montavimo vieta: uždegimo mygtuką

Medžiaga: kalnų krištolas+cinko lydinys

Pakavimo Sąrašas:

1*Bling Automobilių Krištolas Kalnų Krištolas Lipdukas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektas ir fotografavimo kampas, produkto spalva skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra nuokrypiai gaminio matmenys.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.TIESIOG SKIRTINGI: The Bling Stumti Mygtuką Pradėti, Padengti gali rodyti jūsų asmenybę ir padaryti jūsų kelionę visiškai naują išvaizdą.Pasirinkite įvairiapusės, ragelis cirkonio pagerinti aplinką automobilio.

2.Patikima Medžiaga: Mygtuką Pradėti Bling yra pagaminti iš tvirtos ir ilgaamžės cinko lydinio, ir yra įmontuota 35 putojantis kristalų, cirkonio.Pareikšti švarus, elegantiškas manote, kad one-touch paleidimo mygtukas.

3.Lengva Įdiegti: Tiesioginio Pradėti Bling gali būti įdiegti ar pašalinti be gręžimo ir įrankiai be jokių pėdsakų.Prašome įvertinti ir patikrinti matmenis iš savo automobilių ar kitų elementų, prieš perkant.

4.Platus Panaudojimas: Gražus Bling Mygtuką Pradėti Padengti tilptų dauguma transporto priemonių.Anti-scratch lipdukas žiedai yra taip pat plačiai naudojamas automobilių rankenėlės, radijo jungikliai, durų peepholes, keyholes, pirštų atspaudų spynos ir kt.

5.Puiki Dovana: Šių Bling Automobilių Krištolas kalnų krištolas Žiedai padaryti jūsų gyvenimą daugiau spalvingas ir padės jums turėti daugiau įdomus savo gyvenime.Automobilio mygtuką atveju yra labai naudinga dovana šeima ar draugais.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai