Silikono Tepalas, Tepalas Sklandžiai Vandeniui Nešiojamų Hermetikas, Greitai Ir Tepimo Fotoblykstės O Žiedai, Riebokšliai Automobilių Aksesuarai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a119354

  • Elemento Tipas: Tepalai
  • Elemento Ilgio: 5cm
  • Medžiagos Tipas: Tepalinės Alyvos
  • Elemento Plotis: 5cm
  • Specialios Funkcijos: Silikono Pagrindu Tepalas
  • Elemento Aukštis: 15cm
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris: 250g

Kaina

€10.01 €20.03

Dydis:

Kiekis

Kulka Taškų:

1. Patogu Tepti: Tai silikono pagrindu tepalas turi praktinio dizaino, kuri leidžia jums pritaikyti jį guoliais, elektros varikliai, įrankių ir kitos jų kūno dalys su paprastumas ir patogumas, sutaupyti laiko ir pastangų.Ji taip pat turi greitai veikianti formulė, kuri sumažina trintį ir dėvėjimąsi, naudojimo pratęsimo jūsų įranga.

2. Veiksmingas Atsparumą Erozijai: Tai silikono pagrindu tepalas yra gerai padaryta ir daugiafunkcinis, kaip ji gali suteikti praktinių vandeniui apsaugą ir prailgina tarnavimo įvairių mechaninių dalių.

3. Daugiafunkcinis ir Praktiška: Tai silikono pagrindu tepalas turi galingą funkcija O-ring priežiūros, nes tai gali padėti išvengti krekingo, džiovinimo ir erozijos.Ji taip pat gali būti naudojamas sandarinimo žiedas sandarinimo, tepimo, kuri gali sumažinti trintį, triukšmo, ir dėvėti.Ar jums reikia jį santechnikos darbai, automobilių, arba pramonėje, tai silikono pagrindu tepalas suteiks jums patikimą ir ilgalaikį našumą.

4. Bekvapis Silikono Tepalas: Pagaminti iš puikios medžiagos, tai silikono tepalas gali apsaugoti metalo ir ne metalo medžiagos nuo erozijos ir rūdžių.Tai yra taip pat atsparus vandeniui ir bekvapis, todėl tinka įvairių programų.

5. Universalus ir Veiksmingas: Tai silikono pagrindu tepalas idealiai tinka žibintuvėlis-O žiedai, taip pat ir ruoniai dėl įvairių namų apyvokos produktus.Ar jums reikia tepti tualetas tarpikliai, kranai, sklendės, ar vamzdžiai, šis tepalas gali padaryti viską.

Aprašymas:

Šis silikono hermetikas tepalas yra gerai padarė pavaroms ir kitų mechaninių dalių.Ji turi galingų funkcija sumažinti trintį ir triukšmo, ir jis yra atsparus vandeniui, siekiant užkirsti kelią rūdžių ir erozijos.Šis tepalas yra praktinis įvairių programų ir lengva naudoti.Pabandykite šiandien ir pamatyti skirtumą.

Specifikacija:

1. Pavadinimas: Silikoninis Hermetikas Tepalas

2. Medžiaga: Tepalinės alyvos

3. Dydis: 5*5*15CM/1.95*1.95*5.9 Į (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Silikono Hermetikas Tepalas

Pastabos:

1. Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai