Pripučiamų Valčių SUP Siurblio Adapteris su standartine Schrader Vožtuvas Oro SUP Pripūtimo Adapteris

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a111614

  • Modelio Numeris: Irklas Lentos Vožtuvas Adapteris
  • Lauko Veikla: Vandens slidės
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€4.25 €6.07

Dydis:

Kiekis

Pripučiamų Valčių SUP Siurblio Adapteris su standartine Schrader Vožtuvas Oro SUP Pripūtimo Adapteris

Prekės Specifikacija:

Savybės:

Patvarių Medžiagų: Mes naudojame tik aukščiausios kokybės medžiagų mūsų adapteris ir siurblys, užtikrinant, kad jie bus paskutinis metų vartoti reguliariai.

Lengva Infliacija: Su mūsų adapteris ir siurblys, jūs galite lengvai padidinti savo baidarių arba irklas lentos per kelias minutes, nereikia jokios specialios įrangos.

Kompaktiškas ir Nešiojamas: Mūsų adapteris ir siurblys yra kompaktiškas ir lengvas, todėl jas lengva pasiimti su savimi, kur jums eiti.

Universalus Naudojimas: Mūsų adapteris gali būti naudojamas su įvairių pripučiami laivai, įskaitant baidarės, irklas lentos, ir daugiau.Tai būtina turėti aksesuaras bet vandens sporto entuziastas, nori padaryti pripučiamos jų įrankių vėjas.

Aptarnavimas po pardavimo: Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes suteikti jums su tirpalu, greičiausias laikas.Taigi, kodėl gi ne suteikti jai pabandyti?

Specifikacija:

Medžiaga: Nailonas + Lydinio

Svoris: 80g

Spalvos: raudona, mėlyna

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!Komplektą Sudaro:

1*Irklas Lentos Vožtuvas Adapteris

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Jeigu jums iškilo klausimų, dėl užsakymų prašome elgtis ramiai ir susisiekti su mumis pirmą, mes suteikiame jums patenkinti atsakymą.Nes jūsų parama yra mūsų varomoji jėga.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai