Motociklo Riešutų Removal Tool Dukart Vadovavo Sankabos Užraktas Veržlių Raktas Metalo 20mm 24mm ATV UTV Automobilių, Motociklų Taisymo Įrankis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a108841

  • Tipas: Veržliarakčio & Šalinimo Įrankis
  • Prekės Pavadinimas: MOJOYCE
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€5.33 €8.89

Dydis:

Kiekis

Dukart galvos Sankabos Pavarų Įrankis Dirbtuvių Remonto Įrankių Pavara Riešutai Įrankis 20mm 24mm ATV UTV Automobilio Honda Atc GL Ca Cb Cl Ct Sl Xr Xl

Ypatybė:

1. Tvirtas Medžiaga: Dukart vadovavo Sankabos Dantis, taip pat yra pagaminti iš kietojo plieno medžiagos, su solidus ir ilgaamžiškumą.

2. Specialiai Sukurta Užrakto Veržliarakčio Rinkinys: Lock Pavarų Riešutai Įrankis yra ypatingas ir puikus pakeitimas sankabos išardymas priemonė pakeisti specialių įrankių.

3. Tikslus Dydis: Svarbių duomenų, kurie turi būti tikrinami Keturi-Žandikaulio Lizdas Šalinimo, didelis galas vidinis skersmuo: 24 mm/0.94 colių, didelis pabaigos išorinis skersmuo: 30 mm/1.18 colių.Prašome palyginti savo senas dalis, siekiant užtikrinti, kad sankabos užraktas riešutai veržliarakčio lizdas yra vienas jums reikia.

4. Įrengta 4-pin Lock: Dvigubas-vadovauja Sankabos Dantų Įrankis turi 4 smeigtukai kiekviename gale, su vienos pusės vidinis skersmuo 20mm, ir iš kitos pusės vidinis skersmuo 24mm.

5. Taikytinos Modeliai: Dukart vadovavo Sankabos Dantų Priemonė, tinka Kawasaki Sportbike viršutinė variklio variklio montavimo riešutų Pilis Riešutai 92210-1390, ir tinka daugeliui Honda Atc GL Ca Cb Sl ir Cl Ct Xl, Xr modelių iki 1980-ųjų.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Dukart galvos Sankabos Pavarų Įrankis

Medžiaga: Alloy

Dydis: 20mm 24mm

Medžiaga: metalas

Tipas: alkūninis velenas

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Dvigubo galvos Sankabos Pavarų Įrankis

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai