Valentino Dienos Stalo Dekoro Daugkartinio naudojimo Ilgo Raudono Stalo Bėgikų Valentino Dekoro 14x72in Širdies Staltiesė Valentino Dieną Priedai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a10718

  • Modelio Numeris: Kalėdų Stalo Runner
  • Medžiaga: MEDVILNĖS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Proga: Valentino Dieną
  • Elektroninis: no

Kaina

€1.40 €2.69

Dydis:

Kiekis

Mūsų Valentino bėgikų lentelių funkcija, paprastas, tačiau akį traukiantis dizainas, kad jums sukurti romantišką atmosferą jūsų valgomasis.Jos Valentino Diena elementų dizainas leis jums jaustis laimingas.Plius, tai lengva valyti, arba mašina, arba plauti rankomis šaltame vandenyje, su lengvu muiluotu vandeniu.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Valentino Stalo Runner

Gaminio Medžiaga: Poliesteris

Produkto Spalva: Raudona

Gaminio Dydis: 36*183cm/14.17*72.05 į (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Valentino Stalo Runner

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Kokybė Atitinka Grožio: Ši Valentino Diena stalo runner gali pasigirti aukštos kokybės poliesterio medžiagos, kuris yra dvipusis siuvinėta nėriniais ir funkcijų išskirtinį krašto apdailos.Gerai runner " yra paprasta ir akį traukiantis, pridėti jutiklinio elegancija ir romantika, bet ypatinga proga.

2.Taikomas Vietos: Įpūsti savo namų su meile ir aistra tai Valentino Diena.Mūsų stalo runner, puošia raudonos širdies modelis, sukuria romantišką atmosferą, kavos staliukai, valgomojo stalai, ir švediškas stalas, stalai.Puikus šventės kaip vestuvės, jubiliejai, ir Valentino Dieną.

3.Elegantiška Išvaizda: Palengvinti jūsų Valentino Dieną švęsti įsimintinus su šiuo nuostabiu stalo runner.Savo išskirtinį raudona širdis modelius ir graži išvaizda pridės romantišką touch į savo namų.Sukurti unikalų ir laimingas vibe su savo ryškių spalvų.

4.Šventinis Dizainas: Ši Valentino Diena stalo runner yra romantiškas ir ryškus raudonos spalvos ir širdies modelis, kuris prideda liesti meile ir šiluma jūsų pietų stalo.Tai puikiai tinka sukurti šventinę atmosferą jūsų ypatinga diena.

5.Paprasta Valyti: Mūsų Valentino Dienos stalo runner yra lengva valyti ir gali pasigirti neprilygstama ilgaamžiškumas.Jo anti-išnyks savybes, užtikrinti, kad ji lieka gražus už metus.Jūs galite lengvai plauti rankomis ar mašina, naudojant švelnų muilą bei šaltą vandenį.Nepamirškite naudoti balinimo optimalius rezultatus.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai