Geriausios Dovanos Didinamojo Stiklo Langą Švietimo Naudą Vabzdžių Stebėjimo Langelis Vabzdžių Stiklo su Didinamojo Stiklo Vaikas, Vaikai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a1052

  • Rekomenduojame Amžius: 3-6y, 6-12y
  • Modelio Numeris: Didinamojo Stiklo Rinkinys
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: Europoje sertifikuotas (CE)
  • Temos: Gyvūnai Ir Gamta

Kaina

€7.22 €12.04

Dydis:

Kiekis

Didinamąjį Stiklą Nustatyti Praktines Priemones, Didinamojo Stiklo Langą Švietimo Naudą Vabzdžių Stiklo su Didinamuoju Stiklu Berniukų, Mergaičių

Ypatybė:

1. Saugos ir Perkeliamumas: Didinamojo stiklo langelis yra saugios ir netoksiškos medžiagos, tinka vaikų naudojimui.Be to, komplekte dirželis vaikams leidžia lengvai atlikti stebėjimo langelį lauko stebėjimų ir tyrimų.

2. Permatomas Dizainas: Didinamojo stiklo rinkinys yra pagamintas su permatoma medžiaga, kad vaikai galėtų stebėti elgesį ir struktūra vabzdžių viduje su aiškumo.Šis projektas skatina smalsumą, skatina norą žvalgyti gamtinių pasaulyje.

3. Dual Didinimo Dėžė: patobulinta vabzdžių stiklo su didinamojo stiklo, įskaitant ir padidinamąjį stiklą, o iš viršaus žiūrint veidrodis.Su didinamuoju stiklu, vaikai gali atidžiai išnagrinėti išsamiai vabzdžių, o viršuje-matymo veidrodis leidžia juos stebėti judėjimo ir elgesį vabzdžių iš skirtingų kampų.

4. Praktinių Priemonių: Skaidriai stebėjimo langelis apima tokias priemones, kaip vabzdžių spaustuvai ir pincetu, todėl patogu vaikams fiksuoti ir stebėti vabzdžių.Šios priemonės ne tik suteikia saugumo apsaugą, bet taip pat suteikti vaikams galimybę aktyviai dalyvauti renkant ir stebėti vabzdžių.

5. Švietimo Nauda: Vabzdžių stebėjimo langelis yra švietimo žaislas, kuris skatina vaikus įsitraukti į aktyvų mokymąsi ir exploration.By stebėti ir tyrinėti vabzdžių, vaikai gali padidinti savo supratimą apie biologinės įvairovės ir plėtoti įgūdžius, stebėjimo, kritinio mąstymo ir mokslinio tyrimo.

Specifikacija:

Rekomenduojame Amžius: 3+y

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Modelio Numeris: Didinamojo Stiklo Rinkinys

Sertifikavimo: Europa sertifikuotos (CE)

Temos: Gyvūnai Ir Gamta

Dydis: 145.00x100.00x75.00mm

Dydis: 5.71x3.94x2.95inch

Spalva: Skaidrus

Medžiaga: ABS

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Dvigubo Veidrodis Stebėjimo Langelis

1 x Dirželis

1 x Vabzdžių Įrašą

1 x Pincetas

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai