6-sraigto Šilumos varomas Židinys Ventiliatorius Aukšto Efektyvumo Gerbėjai Nauja Viryklė Ventiliatorius Silent Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius, Medinės Židiniai

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a10278

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • type3: Chimenea Ventiliatorius Namų
  • Modelio Numeris: Židinys Ventiliatorius
  • type1: Židinys Ventiliatorius
  • type5: Žurnalas Medienos Degiklis Namų Židinys Ventiliatorius
  • type2: šilumos energija varomas ventiliatorius, viryklė
  • type4: Rami Saugi Šilumos Energija Varomas Ventiliatorius, Viryklė

Kaina

€2.69 €6.74

Dydis:

Kiekis

Kulka Taškų:

1、Atnaujintas Židinys Ventiliatorius: modernizuotos 6 sraigtas ir ventiliatorius užtikrins didesnį oro pajėgumų, posūkio lygį šilto oro aplink savo namą, bet ne tiesiogiai jums karštą orą.Šis metodas leidžia efektyviai šilumos kambarį nuo viryklės ir yra plačiai naudojami mediniai degimo krosnių, dujinės viryklės, granulių židiniai ir kt.Ateina su magnetine termometras stebėti temperatūros krosnyje.

2、Energijos Taupymo: Be baterijos ar maitinimo tiekimo, elektros modulis gali būti naudojamas kaip nedidelis generatorius, maitinimo ventiliatoriaus variklio.Ventiliatoriaus bazę ir sraigtai yra pagamintas iš anoduoto aliuminio, kuris yra rūdžių įrodymas, dilimo, atsparumas, ir turi gerą šilumos laidumą.

3、Tylus Veikimas: Tylus veikimas.Ji išsisklaido šiluma aplink kambarį, sumažina triukšmą, padidėja temperatūra, ir padidina šilto oro cirkuliaciją, tokiu būdu gauti didesnį komfortą ir sumažinti medinių vartojimo viryklė.Stabilesnės ir veiksmingesnės aplinkos apsaugos.

4、Perkaitimo Apsauga: Į -į bimetalinė juosta apačioje ventiliatorius yra skirtas šiek tiek padidinti krašto gerbėjas, tuo pat metu apsaugant variklio ir elektros modulis.

5、Darbinė Temperatūra: rekomenduojama išorės temperatūra yra tarp 70°C ir 340°C. Jei ventiliatorius neveikia, laiku ir pasiekus temperatūros, prašome perkelti oro sraigto šiek tiek (ne touch ji tiesiogiai).Maksimali temperatūra produktas gali atlaikyti yra 350-400 laipsnių.Viršijus šį temperatūrai, gali sugesti variklis.Prašome patikrinti temperatūrą, židinys, prieš perkant, ir atkreipti dėmesį į stebėti temperatūros pokyčius naudojimo metu.

Aprašymas:

Modernizuotos 6-sraigto Šilumos varomas Židinys Ventiliatorius ateina su magnetine termometras, perkaitimo apsauga, ir tylus veikimas.Jis yra plačiai naudojami mediniai degimo krosnių, dujinės viryklės, granulių židiniai ir kt.

1 klausimas: Kaip tai veikia be baterijų arba elektros energijos tiekimo?

Atsakymas: židinys ventiliatorius nereikalauja baterijų ir elektros energijos, ir generuoja savo galia per šildomi šilumos viryklė.Ventiliatoriaus bazę pervedimai šilumos energijos gamybos įrenginio energijos gamybos įrenginys paverčia šilumos energiją į kinetinę energiją vairuoti variklis, ir tada sraigtas sukasi.

2 klausimas: kokio tipo viryklė tinka židinys ventiliatorius?

Atsakymas: Būtina priedai-Viryklė gerbėjų yra plačiai naudojami dujinės viryklės, elektrinės viryklės, kulka viryklės, arba mediniai degimo krosnių.Viryklė gerbėjai gali dirbti gerai ir veiksmingai išsklaido karšto oro.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Židinys Ventiliatorius

Produkto modelis: YL909

Medžiaga: aliuminio

Sraigtai: 6 sraigtai

Vėjo greitis: 800-1100rpm

Triukšmas: ≦35dB

Darbinė temperatūra: 60-350°C

Baterija: none

Grynasis svoris: apie 0,6 kg

Bendras svoris: apie 0.95 kg

Gaminio dydis: apie 180*100*190mm/7.09*3.94*7.48 į

Pakuotės dydis: apie 230*140*220mm/9.06*5.51*8.66 į

Spalva: juoda

Pakavimo Sąrašas:

1*Židinys Ventiliatorius

Pastaba:

1. Nelieskite!

Tai karšta ir naudojimo metu, nelieskite besisukančių sraigtų.Norėdami perkelti ar atlikti ventiliatorius, įsitikinkite, kad naudoti ištraukiama rankena mūvint pirštines.

2. Laikykite atokiau nuo vaikų ir augintinių!

Laikyti ventiliatorius, saugokite nuo vaikų, kai jį naudoti.Įsitikinkite, kad vaikai ir naminiai gyvūnai aplink viryklė yra prižiūrimos.Kai ventiliatorius yra vieta visas kliūtis per atstumą.

3. Puiki vieta!

Jei ventiliatorius bazė vis dar karšta, niekada vieta ventiliatorius dėl nesaugių šildomi.Padaryti ne įdėti ją prie kamino ir išlaikyti atstumą bent 4 colių (apie 10,2 cm).Įsitikinkite, kad medinė viryklė ventiliatorius yra ant lygaus eksterjero.

Kita:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, yra spalvų skirtumai produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai