Tuya WiFi Smart Termostatas Temperatūros Vandens Elektrinis Grindų Šildymas Dujos Katilo Valdiklis Veikia Alexa "Google" pradinis

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a10141

  • Prekės Pavadinimas: lifetter
  • Modelio Numeris: WiFi Smart Termostatas
  • Temperatūros diapazonas: 5 ° C iki 95 ° C
  • Temperatūros ekranas diapazonas: 0℃-51℃
  • 2 funkcija: Wifi Termostatas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Funkcija 1: temperatūros reguliatorius
  • ekranas: lcd
  • Apkrovos Srovė: 16A/3A

Kaina

€28.83 €48.05

Dydis:

Kiekis

Savybės:

[APP Remote control] ---- Atsisiųsti Smart Gyvenimas /Tuya smart APP " mobiliojo tablet valdyti wifi termostatas, bet kuriuo metu ir bet kurioje vietoje.

[Hands-free valdymas balsu] ---- suderinamas su "Amazon" Alexa, Google namų, Yandex Alice, ir daugiau, ir leidžia balsu valdyti savo termostatas su viena komanda.

(Vokietijos standartas atskiras rėmas ir termostato korpuso dizainas] ----1:1 rungtynės tradicinis vokietijos namų jungiklis, termostatas įrengimo būdas, lengva pakeisti.

[Savaitinis programuojamas]-- 5+2/6+1/7 3 darbo dienomis režimus, 6 seansai/darbo dienomis, 2 seansai/savaitgaliais.Labai individualų kambario temperatūros, mėgautis smart/patogus energiją taupančių gyvenimo būdą.

[Ekrano apšvietimas ryškumas yra reguliuojamas]-- ryškumas 3 lygio ekrano apšvietimas yra reguliuojamas, ir apšvietimas gali būti išjungtas, kad suteikti jums gerą miego aplinką

[Tiksli temperatūros nustatymas, kambario temperatūros nustatymo ekranas ir histerezės]-- tikslumas 0,5 ° C, 0.1 ° C 0,5 ° C, tiksliai kontroliuoti savo kambario temperatūros.

[Paprastas rankinis režimas pakeisti eksploatacijos]-- Paspauskite "r" klavišą, kad persijungti tarp automatinis ir rankinis režimai.Aukštyn/žemyn klavišus keisti temperatūrą, labiau papildomus Parametrus, informacijos ieškokite vartotojo vadove [

Namų Pasidalijimo funkcija]- galite dalytis termostatas su savo šeima, su ribotomis teisėmis, sukurti protingo namo su savo šeima.

[Susiejimo funkcija] -- Tai gali būti susiję su kitų išmaniųjų prietaisų namuose sukurti protingas temas, pvz., namų režimas, namų režimas, vakarienė režimas, miego režimas, ir kt.

[Grupės valdymo funkcijos] -- termostatas gali būti nustatytas, grupėse su kitais termostatai skirtinguose kambariuose, kad būtų pasiekti grupės valdymo funkcijai specialiųjų scenų.

[Užrakto nuo vaikų funkcija]-- vaikų užrakinimo funkcija neleidžia vaikams nuo eksploatacijos.Įsitikinkite, kad jūsų namuose yra protingas ir saugi valstybė.

specifikacija

PROGRAMA: Parama smart gyvenimas /Tuya Smart

Valdymas balsu: Parama "Amazon", Alexa, Google Namų, Yandex Alice, ir tt

Temperatūros daviklis: NTC

Temperatūros nustatymo tikslumas: ±0.5℃

Temperatūros ekranas tikslumas: ±0.1℃

Ekranas: LCD

Darbinė temperatūra: -5℃-50℃

Energijos suvartojimas:

Temperatūros intervalas: nuo 5 ° C iki 95 ° C

Temperatūros ekranas diapazonas: 0℃-51℃

Apkrovos srovė: Elektrinis šildytuvas 16A/ vandens šildytuvas 3A

Įtampa: AC 95-220V, 50/60Hz

Dydis: Rėmas: 80X80

Centro dalis :50X50X11(priekiniai)+33mm(galiniai)

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai