Detent Pavasarį Pin Visą 316 Nerūdijančio Plieno Priekaba Spyna Pin Greitai Sustabdyti Pin Pavasarį Greitai Žiogelis Galingas Pin Jūrų Aparatūros

(0) 0 Atsiliepimai | SKU: a100299

  • Modelio Numeris: Greitai Išleidimo Kaištis
  • Lauko Veikla: Driftingo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Kaina

€2.58 €3.97

Dydis:

Kiekis

Aprašymas:

Greito Atleidimo Kaiščiai yra pagaminti iš pasirinktų medžiagų ir gali būti puiki dovana.

Savybės:

1. Greitai Išleidimo Kaištis su integruota pavasario laikiklis leidžia tvirtinti, lengva ir saugi.

2. Pagamintas iš jūros klasė 316 nerūdijančio plieno, tai yra labai sunku ir korozijos, atsparus vandeniui.

3. Jis yra plačiai naudojamas įvairių laivų statyba, laivų įrengimo, baidarės, kanojos, valtys, ir valtis priekabų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Greito Atjungimo Smeigtukai

Svoris: apie 20g

Dydis: apie 50*50*10mm/1.97*1.97*0.39 į

Pakavimo Sąrašas:

1* Greitas Spaudai Pin

Pastabos:

1. Dėl tokių veiksnių kaip monitoriaus spalvų temperatūrą, vaizdo kamera, aplinkos šviesos, ir fotografijos įgūdžių, kai kurie produktai gali būti nežymūs spalvų skirtumai, jų atvaizdus.Spalvos yra pagrįstas tikrasis produktas!

2. Dėl skirtingų vadovas matavimai, prašome leisti šiek tiek dydžio skirtumai.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Paprasta Nustatyti,】 Greitai Išleidimo Kaištis su integruota pavasario laikiklis leidžia tvirtinti, lengva ir saugi.Tai užtrauktuku pašalina nerimauti prarasti smeigtukai ir jį yra patogu ir lengva naudoti

2. [ Elegantiškas Jūrų lygio Kokybė ] Tinka aukštos druska aplinkoje vandenyne, Detent Pavasarį Kaištis pagamintas iš jūrų lygio 316 nerūdijančio plieno, tai yra labai sunku ir rūdims atsparus, matavimo apie 50*50*10 mm/1.97*1.97*0.39 cm.

3. [ Puikus Kūrinys ], Pagaminti iš griežtos atrankos 316 nerūdijančio plieno gaminių, Greitai Fiksavimo Klipai yra įrengta daug šlifavimo procesus, kurie yra sklandžiai ir be šerpetų, labai stiprus, patvarus ir atsparus korozijos, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4. [ Lengvai Naudoti ] Valtis Bimini Viršus Kaiščiai neleidžia atsitiktinio praradimo spyruoklių specialaus dizaino, yra patogi ir paprasta naudoti, ir yra pasirengę su paprasta struktūra, padedanti pakeisti įvairių dydžių bimini viršūnės lengvai.

5. [ Įvairių Paraiškų ] Nerūdijančio Plieno Valtis Klipai yra puikus baidarės, valtys, valtis, priekabos, ir kiti, puikiai tinka Kanojos, kanojų, mažos valtys ir mažų valčių priekabos, ir plačiai naudojamas įvairių laivų statybos ir laivų įrengimas.

Atsiliepimai

Vardinė 0/5 Remiantis 0 Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Labiausiai panašūs produktai